Αθηνα Τηλ κεντρικού       210 7231660         Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

                                                                Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  
 
 
 • iSP Group
  iSP Group ΙΔΡΥΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - ΑΝΑΠΤ. ΝΟΜΟΣ
  ΕΣΠΑ - ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ
 • iSP Group
  iSP Group ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
  ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΗ - ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ
 • iSP Group
  iSP Group ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
  ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΕΣΠΑ

ΕΣΠΑ – Προγράμματα – Επιδοτήσεις

" ΓΡΑΜΜΗ ΕΣΠΑ ISP ΑΕ" 210 7231660

Η iSP ΑΕ Σύμβουλοι Επιχειρήσεων έχοντας διαχειριστεί με απόλυτη επιτυχία πλήθος επιδοτούμενων προγραμμάτων, αναλαμβάνει τη σύνταξη και υποβολή του φακέλου, την υποστήριξη κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης της πρότασης καθώς και τη διαχείρισή της (μετά την έγκριση) κατά τη φάση της υλοποίησης.

Η εταιρεία “ISP” AE με πολυετή εμπειρία, εγγυάται πάντοτε την θετική προοπτική της υπόθεσής σας.

Αξιοποιεί τα προγράμματα αυτά για συνολική οικονομική εξυγίανση και ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Σε ένα περιβάλλον πού διαρκώς μεταβάλλεται, όπως το σημερινό, όλοι οι Ελεύθεροι επαγγελματίες και Επιχειρήσεις επιβάλλεται να αξιοποιούν όλες τις ευκαιρίες πού παρουσιάζονται στον μέγιστο βαθμό για να πετύχουν ανάπτυξη και ανταγωνιστικότητα στον χώρο τους.

Σημειώνουμε ότι στο 1ο μεγάλο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ (Πρόγραμμα Ενίσχυσης Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων - ΠΕΠ 2009, στο οποίο συμμετείχαν 50.000 επιχειρήσεις, τα ποσοστά επιτυχίας της ISP ΑΕ. ήταν δύο φορές μεγαλύτερα από τον μέσο πανελλαδικό όρο.

Έχει υποβάλλει και έχουν εγκριθεί και υλοποιηθεί μεγάλα και σοβαρά έργα στον Αναπτυξιακό Νόμο. Έχει διαχειριστεί με απόλυτη επιτυχία πλήθος επιδοτούμενων προγραμμάτων.

Η iSP ΑΕ προσφέρει την Βιωσιμότητα και Βαθμολογία της Επιχείρησής σας και την προετοιμάζει ανάλογα, με εισηγήσεις και επεμβάσεις για να μπορέσει να ενταχθεί στα Προγράμματα πού αναμένονται σύντομα.

Επικοινωνείστε τώρα μαζί μας, για να συζητήσουμε και να προχωρήσουμε μαζί στην αξιοποίηση της ευκαιρίας πού σας δίνεται αξιοποιώντας τα Προγράμματα ΕΣΠΑ και τον Αναπτυξιακό Νόμο.

Για πληροφορίες - ραντεβού επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 7231660